BEAUTY & CARE

Prilagođeni tretmani, aktivno življenje, prehrana i pozitivno razmišljanje o životu pravi su recept za zdravu kožu.

Upoznajte njegu i ciljane tretmane u Dermatologiji Ivana Nola

Svi želimo zdravu i lijepu kožu, sačuvati mladenački izgled, ukloniti nepravilnosti, kao što su neželjene dlačice, kapilare, tetovaže, mrlje i madeži. Želimo blistavu kožu lica i lijepo tijelo.

U Dermatologiji Ivana Nola nudimo Vam osobni pristup i analizu kože lica i tijela na temelju koje biramo tretmane koji će zadovoljiti potrebe svakog pojedinačnog pacijenta.

Sve postupke i tretmane izvodi educirano osoblje, a kada je to potrebno, prethodnu analizu kože i odluku o vrsti tretmana preporučit će Vam liječnik dermatolog.

Uz vrhunske preparate i najnoviju tehnologiju, znanje i posvećenost biramo za Vas najbolji tretman koji Vam vraća ljepotu i samopouzdanje.
Biramo i kombiniramo ono što je najbolje za Vas.

Tretmani lica

Tretman lica počinje pregledom i analizom kože, i što je najvažnije, razgovorom s Vama o Vašim potrebama, željama i očekivanjima. Zajedno ćemo odlučiti o najboljem izboru za Vašu kožu.

Tretmani tijela

Kada je riječ o ljepoti tijela najčešća riječ je celulit. Odmah zatim i strije.

Promjene vezivnog tkiva, pojava celulita, najčešće se povezuje s poremećajima metabolizma, hormonskim neskladom, neuravnoteženom prehranom, manjkom tjelesne aktivnosti itd.

Osim Vama prilagođenih tretmana s obzirom na izgled i uzrok celulita, u Dermatologiji Ivana Nola dobit ćete i savjete o mogućnostima vlastitog utjecaja na uzroke celulita, poput naputaka o prehrani, zdravom načinu života, vježbanju i sl.

Ovo su tretmani koje nudimo u borbi protiv nepravilnosti i problema kože tijela, a za povratak čvrstoće i mladenačkog izgleda:

  • MED CONTOUR
  • LPG
  • mezoterapija
  • karboksiterapija
  • fototerapija
  • kemijski piling